Om

Jeg er systemadministrator i Koncern-it. Vi driver bl.a. fælles it-systemer på universitetet som f.eks. sites.ku.dk, www.ku.dk og andre systemer der benyttes på tværs af Universitetet. Mit arbejde består af at vedligeholde de maskiner som systemerne kører på, og at integrere systemerne hhv. med hinanden og med eksterne leverandørers systemer m.v., programmere rutiner, vedligeholde dele af it.ku.dk og mange andre ting som jeg ikke skal kede dig med.

Jeg er uddannet Kont. Mask. Mek. (Kontormaskinemekaniker – skrivemaskiner, regnemaskiner, kopimaskiner m.v) og er selvlært inden for it.

I min fritid er jeg medlem af- og webmaster for Copenhagen Gospel Choir. Jeg udvikler websystemer i ASP (VBscript) til kor-administration, dels et Content management System til at vise vores sider, systemer til administrative formål, og Intranet til brug for medlemmerne i koret. Systemet er tidligere vurderet af et eksternt software-firma til kr. 15.000, og er under stadig udvikling.

Læs mere

2 kommentarer

 1. Skrevet 19. juni 2011 kl. 01:47 | Permalink

  Sjovt at du er medlem og webmaster for Copenhagen Gospel, min bedste veninde er en del af koret – verden er lille 🙂

 2. Skrevet 21. juni 2011 kl. 19:34 | Permalink

  Ja, verden er meget lille en gang imellem. Vores korleders mand, vores bassist, er nu ansat i samme afdeling som jeg og vores lydmand i koret er svoger til en jeg kender på Datalogisk Institut 🙂 Desværre lukkede Copenhagen Gospel Choir i slutningen af 1988, men jeg har da stadig det nye web-system og design som jeg lavede til koret kun 8 måneder før det lukkede.

  Jeg synger nu i True Gospel Singers, som har samme dirigent som Copenhagen Gospel Choir havde.

  Men hvis din veninde er medlem af et eksisterende kor, kan det være Copenhagen Gospel Singers, som er vores søster-kor. De synger samme sted som os, men de kræver ikke optagelsesprøve som vi gør.

  Tak for din besked 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse bliver aldrig offentliggjort eller videregivet. Obligatoriske felter er markeret med *

*
*