Hvad er Hverdagens IT – billedligt talt

Share

Indtil juli 2013 har denne blog heddet ”That’s IT” – On IT på Københavns Universitet. Denne titel er nu ændret til ”Hverdagens IT”, da jeg vil skrive mere generelt om IT forklaret i billeder så det ikke er nødvendigt at have en teknisk indsigt for at forstå det.

Selv om det, til tider, ikke kan undgås at komme ind på teknik – vi taler jo IT – så er det min tanke at forsøge for forklare det så ikke-teknisk som muligt, og hvor jeg alligevel er nødt til at komme ind på tekniske detaljer, at forsøge at forklare dem i et billedsprog så det alligevel er til at forholde sig til.

Og er der noget du ikke forstår, så er du mere end velkommen til at spørge ind til det, jeg skriver. Så vil jeg prøve at uddybe det, som du kan være i tvivl om. Du er også velkommen til at komme med forslag til ting, du gerne vil vide noget om. Så kan det være at jeg tager det op i et indlæg.

Eksempel

Jeg begyndte noget lignende i min private blog jeg har. Dette vil jeg flytte her til. Men indtil videre kan du se det dér. Her kan du bl.a. læse om Backup for almindelige mennesker, og om hvordan web-adresser fungerer.

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse bliver aldrig offentliggjort eller videregivet. Obligatoriske felter er markeret med *

*
*