Hverdagens IT er flyttet

Hverdagens IT blev oprettet 25. januar 2008 14:03. Den blev egentlig oprettet som en test-blog, da den gode, tidligere prorektor Lykke Friis havde besluttet, at systemet skulle op at køre i løbet af 14 dage.

Indtil juli 2013 har denne blog heddet ”That’s IT” – Om IT på Københavns Universitet. Denne titel blev ændret til ”Hverdagens IT – billedligt talt”, som forsøger at forklare generelt om IT, fortalt i billeder så det ikke er nødvendigt at have en teknisk indsigt for at forstå det.

Det særlige ved blogs på blogs.ku.dk (nu også sites.ku.dk) var, at det havde et særligt tema med samme KU-layout, som på øvrige websider på KU. Og da jeg har været med til at teste blogs.ku.dk, var min blog en af de første.

Selv om det, til tider, ikke kan undgås at komme ind på teknik – vi taler jo IT – så er det min tanke at forsøge for forklare det så ikke-teknisk som muligt, og hvor jeg alligevel er nødt til at komme ind på tekniske detaljer, at forsøge at forklare dem i et billedsprog så det alligevel er til at forholde sig til.

Og er der noget du ikke forstår, så er du mere end velkommen til at spørge ind til det, jeg skriver. Så vil jeg prøve at uddybe det, som du kan være i tvivl om. Du er også velkommen til at komme med forslag til ting, du gerne vil vide noget om. Så kan det være at jeg tager det op i et indlæg.

blogs.ku.dk tilbyder ikke længere det pågældende KU-tema, og er derfor som alle andre standard-Wordpress-temaer. Derfor giver det ikke mening at have to blogs, og den 5. marts 2020 er indholdet derfor flyttet til hrasmussen.dk.